Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Webáruház üzemeltetője

Bell Flower Szociális Szövetkezet 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 1. Cégjegyzékszám: 01-02-054401 Adószám: 25802067-1-42

Az áruházunkban történő vásárláshoz NEM KÖTELEZŐ REGISZTRÁLNI.

Adatvédelmi elvek

Cégünk, a Bell Flower Szociális Szövetkezet (1063 Budapest, Szinyei Merse utca 1., Cégjegyzékszám: 01-02-054401 Adószám: 25802067-1-42) azért hozta létre adatvédelmi és titoktartási rendelkezéseit, hogy biztosítsa vásárlóit és weboldalunk látogatóit adataik biztonságos és diszkrét kezeléséről. Célunk az, hogy ügyfeleinket biztosítsuk arról, hogy az általuk megadott adatok nálunk teljes biztonságban vannak, és azokat szigorúan diszkréten kezeljük. Ez a rendelkezés pontosan jellemzi a https://www.queenoftherose.com információgyűjtési és -közzétételi gyakorlatát. Javasoljuk az összes ügyfelünknek, hogy figyelmesen olvassák el ezt a rendelkezést.

A webáruház sütiket használ a látogatottság mérésére.

Az adatkezelés alapja:
A Vásárló a regisztrációnál és/vagy a megrendelés leadásakor elfogadott vásárlási szerződéssel önkéntes hozzájárulását adta ahhoz, hogy a vásárláshoz kapcsolódó adatait a https://www.queenoftherose.com kezelje.

Az adatkezelés célja:
A  webáruház csakis és kizárólag a leadott megrendelések kezelésének, a kiszállítás végrehajtásának, a számlázásra használjuk fel és saját hírlevél és promóciós ajánlatok kiküldésére.

Adatkezelő:
Az adatok kezelője a webáruház üzemeltetője, a Bell Flower Szociális Szövetkezet.
Az adatkezelő cég adatai megtekinthetők az  Általános szerződési feltételek oldalon.

Az adatkezelés körülményei:
A cégnév a regisztráció és a vásárlás során gyűjtött személyes adatokat biztonságosan őrzi és kezeli. Az adatokhoz az adatot szolgáltató (vásárló), a https://www.queenoftherose.com ügyfélszolgálata, illetve bankkártyás fizetés esetén a bankkártyás fizetés szolgáltatója férhet hozzá. Ez utóbbi esetben a banki szolgáltató csak a fizetéshez  szükséges információkat kapja meg.

Regisztrációs adatok

Látogatóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük be és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Vásárlóink adatait harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át kizárólag a hatóságok kérésére.

A regisztráció megszüntetése
A https://www.queenoftherose.com lehetővé teszik ügyfeleinek a céggel való kommunikáció visszautasítását.
Ennek módja a következő:
1. az ügyfél küld egy e-mailt igényével a következő címre: info@queenoftherose.com
2. az ügyfél küld egy levelet a következő címre: 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 10.

A felhasználói információk javítása és felújítása
Ügyfeleink az oldalainkon megadott adatokat bármikor megváltoztathatják a “Fiókom” menüpont alatt.

Az adatkezelésben érintettek jogai:
A felhasználók (az adatkezelésben érintettek) bármikor módosíthatják vagy törölhetik adataikat az áruház weboldalán található funkciók (személyes adatok kezelése) segítségével. Lehetőség van az adatok módosítására vagy törlésére az ügyfélszolgálatunknak küldött e-mail, vagy hivatalos levél útján is. A Bell Flower Szociális Szövetkezet kijelenti, hogy amennyiben az adatkezelés oka (célja) megszűnik, úgy az adatok további tárolásától és kezelésétől a felhasználó tájékoztatása után eltekint.

Az adatkezelésben érintettek jogorvoslati lehetőségeiről az Impresszumban tájékozódhat.

Hogyan léphet kapcsolatba velünk?
Kapcsolatot teremteni a “Kapcsolat” menüpont alatt lehetséges, e-mail-ben az e-mail címre írt levélben, ügyfélszolgálatunk címe: 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 10.

Milyen jogorvoslati lehetőségeket vehet igénybe?
Bármilyen adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel megkereshet minket a Kapcsolat oldalon és a jelen nyilatkozatban megadott elérhetőségek egyikén.

Ezen felül jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.
Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: +36-1-391-1400
Fax: +36-1-391-1410
Honlap: www.naih.hu
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu